Over mij

In 1984 kwam ik ter wereld, groeide op in Gelderland en Twente en studeerde in Nijmegen. Een paar jaar geleden keerde ik terug naar het mooie Twente en volgde met veel plezier de huisartsopleiding. Ik ben getrouwd en trotse moeder van een jongetje (2013) en een meisje (2015).

Als huisarts wil ik betrokken en deskundig zijn en contextgericht werken. Ik wil de zelfredzaamheid van patiënten vergroten en ik vertrouw op de eigen verantwoordelijkheid van patiënten.

Inmiddels heb ik een eigen praktijk met een jonge collega op het prachtige platteland van Twente, in het dorp De Lutte. Mijn interessegebieden zijn palliatieve zorg, praktijkmanagement en kleine chirurgische ingrepen.

Ik werk graag met enthousiaste en realistische collega’s die openstaan voor feedback, maar die ook steun en hulp geven. Een goede balans tussen werk en privé vind ik belangrijk.

Tot slot zet ik me graag in voor een sterkere eerste lijn in de regio Twente.

Mocht je mij op willen zoeken in het BIG-register, zoek dan onder nummer 49912372201