CV

Werkervaring

Sinds januari 2020 ben ik mede-praktijkhouder van Huisartsenpraktijk & Apotheek De Lutte, met collega Jan Brandenburg. We hebben een heel fijn team en samen tillen we de lokale huisartsenzorg naar een hoger niveau.

In juni 2015 richtte ik samen met drie andere niet-gevestigde huisartsen de Wagro Twente op. In 2014 en 2015 deed ik interne audits voor de Centrale Huisartsen Post Almelo en momenteel zit ik in het interne audit team van de SHT.

Sinds maart 2014 werk ik als waarnemend huisarts in diverse huisartspraktijken in Twente. Vaste waarnemingen deed ik bij huisartsen Bos, van Bemmel en Walstock & Hilderink, allen in Enschede. Van 2016 tot en met 2019 was ik vaste waarnemer bij huisarts Jan Brandenburg in De Lutte. Daarnaast deed ik diensten op de huisartsenposten van Enschede, Hengelo en Oldenzaal.

Van 2011 tot 2014 volgde ik de huisartsopleiding in Twente via de VU in Amsterdam. Het eerste opleidingsjaar volgde ik bij huisarts Coen Kerbert in Lonneker (referenties via zijn praktijk). In het tweede opleidingsjaar werkte ik op de afdeling Psychiatrie van ZGT Almelo, op de revalidatie- en PG-afdeling van verpleeghuis St Elisabeth in Delden en op de SEH van ZGT Hengelo. Het laatste jaar werkte ik bij huisarts Bernard Kral in Almelo (referenties via zijn praktijk).

Tijdens de huisartsopleiding volgde ik de differentiatie Beleid en Beheer, was ik commissielid van het Politiek Café en voorzitter van de commissie voor de Grote Gecombineerde Paralleldag.

Van februari 2010 tot maart 2011 werkte ik als arts-assistent in ZGT Hengelo. Het eerste half jaar werkte ik op de Spoedeisende Hulp voor Interne Geneeskunde, Neurologie, Cardiologie en Longziekten, het tweede half jaar op de afdeling Kindergeneeskunde.

Na de reguliere co-schappen via het UMC St Radboud liep ik twee bijzondere huisartsenco-schappen: drie maanden in huisartsenpraktijk Vårdcentralen Styrsö op een eilandengroep in het Zweedse Göteborg en twee maanden in huisartsenpraktijk Richters in Enschede.

In 2006 en 2007 participeerde ik gedurende zes maanden als student-assistent in wetenschappelijk onderzoek op de afdelingen Radiologie (laboratoriumwerkzaamheden en dataverwerking), Interne geneeskunde (werving van diabeten voor een onderzoek naar eplerenon) en Maag-, darm- en leverziekten (statusonderzoek bij patiënten met totale parenterale voeding).

Van 2002 tot 2006 was ik penningmeester bij studentenorkest QHarmony uit Nijmegen.

Opleidingen                                                                                                                      

2011-2014: Huisartsopleiding, Vrije Universiteit Amsterdam, regio Twente

2005-2009: Artsexamen Geneeskunde, Radboud Universiteit Nijmegen

2002-2005: Bachelor of Science Biomedische Wetenschappen, Radboud Universiteit Nijmegen

1996-2002: Atheneum, profiel Natuur en Gezondheid, Twickelcollege Hengelo